Дейности

Нашите строители вече построиха жилищен панелен блок и шпакловаха стаята, в която провеждат практиката си! През това време сладкарите приготвиха вкусна баклава! От днес всеки, който има нужда от майстори в строителните ремонти може да се довери спокойно на нашите ученици, а ако нещо ви горчи само кажете и баклавата е приготвена веднага! Блокът е перфектен, а баклавата вълшебна и то не без вещата и професионална помощ на нашите преподаватели по учебна практика-строителство г-жа Цеца Николова и г-жа Петя Янчик на бъдещите майстори сладкари! Добри преподаватели с добри ученици! Ето това е реализирана мечта за всяко училище!

 

В днешните часове по учебна практика нашите Строители строят сериозно и отговорно. И построиха къщичка: Сграда с тухлени стени! Красота! Браво на бъдещите Строители и на тяхната преподавателка г-жа Цеца Николова!

Час по първа долекарска помощ на 8 клас, Специалност „Дограма и стъклопоставяне“. Практическото обучение е под ръководството на г-жа Цеца Николова. Час изпълнен с нови, вече проверени и много интересни знания за нашите бъдещи строители!

о

Ученици от Обединено училище „Свети Свети Кирил и Методий“ се включиха в коледарското шествие на Община Враца с наричания за здраве и берекет на 19 и 22. 12. 2017г.