Дейности

Награждаване след онлайн конкурс за най-красива коледна питка

Проект по география в 6 клас

Природни зони в Северна Америка

Психо-рехабилитационна работа на децата със СОП

„Това са семена от пшеница, ориз, леща, царевица, боб, които предварително оцветихме с туширане в отделни съдове, като използвахме естествената плътност на продуктите. Восъчността на ориза, способността на бобчето да разлива и прелива цветовете и т. н. Повод конкретен няма! Част от обучението. Развива когнитивните процеси у децата, фината моторика, креативно светоусещане за заобикалящата ни среда. Придобиване на знания за житни и бобови култури, тяхното приложение, като хранителен ресурс и един по-не традиционен начин – като експресия на чувства, чрез интерпретирането им в изкуството!“ – сподели г-жа Десислава Цупарска, нашият ресурсен учител, под чието ръководство са  сътворени тези красоти!

Нашите строители вече построиха жилищен панелен блок и шпакловаха стаята, в която провеждат практиката си! През това време сладкарите приготвиха вкусна баклава! От днес всеки, който има нужда от майстори в строителните ремонти може да се довери спокойно на нашите ученици, а ако нещо ви горчи само кажете и баклавата е приготвена веднага! Блокът е перфектен, а баклавата вълшебна и то не без вещата и професионална помощ на нашите преподаватели по учебна практика-строителство г-жа Цеца Николова и г-жа Петя Янчик на бъдещите майстори сладкари! Добри преподаватели с добри ученици! Ето това е реализирана мечта за всяко училище!

 

В днешните часове по учебна практика нашите Строители строят сериозно и отговорно. И построиха къщичка: Сграда с тухлени стени! Красота! Браво на бъдещите Строители и на тяхната преподавателка г-жа Цеца Николова!

Час по първа долекарска помощ на 8 клас, Специалност „Дограма и стъклопоставяне“. Практическото обучение е под ръководството на г-жа Цеца Николова. Час изпълнен с нови, вече проверени и много интересни знания за нашите бъдещи строители!

о

Ученици от Обединено училище „Свети Свети Кирил и Методий“ се включиха в коледарското шествие на Община Враца с наричания за здраве и берекет на 19 и 22. 12. 2017г.