ВАЖНО! ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ!

Уважаеми родители и ученици,
Във връзка с въвеждане на противоепидемични мерки на територията на Република България и с обявеното с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание на Република България извънредно положение в Република България от 16.03.2020 г. /понеделник/ до 29.03.2020 г. или до второ нареждане в ОбУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Девене ще се осъществява дистанционно обучение на учениците чрез възможностите на електронен дневник Shkolo.bg.
В помощ на учениците могат да бъдат електронните учебници ( 1-10 клас), които се предлагат безплатно от издателствата, както и дистанционното общуване в социалните мрежи, където вече има създадени групи по класове.
Следете съобщенията в групите на съответните класове.
Уважаеми родители и ученици, разчитаме на Вашето отговорно отношение и сътрудничество, за да продължим обучението.
Учебните занятия ще се провеждат по установената учебна програма за втория учебен срок на 2019/2020 учебна година, като ще се провеждат занятия по основните учебни предмети. Часовете започват в 8:00 часа в групите на класовете, а учениците ще намират уроците в електронния дневник Shkolo.bg.

Уважаеми родители, следете за здравето на децата си, подкрепяйте ги и ги мотивирайте, контролирайте изпълнението в срок на поставените от учителите им задачи и в осъществяването на обратната връзка.
С общи усилия ще се справим заедно с това предизвикателство. Всяка криза е и възможност. Време е заедно да направим по-голяма крачка напред към дистанционно обучение.
Уважаеми родители, днес всички деца прекарват много време пред компютрите, таблетите и телефоните и да направим така, че това време да е полезно да натрупат знания, умения, компетентности и интерес към ученето.
Бъдете здрави!
PS. Очаквайте допълнителни указания и съобщения.